Arbëri

Pensionistët s’janë të obliguar të lajmërohen në zyrat e pensioneve deri më 31 dhjetor

Pensionistët s’janë të obliguar të lajmërohen në zyrat e pensioneve deri më 31 dhjetor
 

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka njoftuar se ka shtyrë deri më 31 dhjetor 2020 afatin e lajmërimit për pensionistët, përfshirë përfituesit nga skemat e kategorive të luftës, në zyrat e administratës për pensionet.

Sipas njoftimit, kjo bëhet me qëllim të shmangies së grumbullimeve para sporteleve, për shkak të pandemisë së COVID-19.