Arbëri

Bizneset buzë falimentimit, presin miratimin e Projektligjit për rimëkëmbje në tentativën e gjashtë

Biznesi i ri e nisi mbarë veprimtarinë, por të mbrapshtën ia dha pandemia.

 

Biznesi i ri e nisi mbarë veprimtarinë, por të mbrapshtën ia dha pandemia.

Vetëm tre muaj pas hapjes, parkut argëtues dhe edukativ për fëmijë iu vu dryni për shkak të mbylljes ekonomike, rrjedhimisht, pa punë mbetën edhe 50 punëtorët e këtij.