Arbëri

Vetëvendosje fajëson Qeverinë për ngecjet e evidencuara në Raportin e Progresit

Foto: Driton Paçarada

Stagnimi në progresin e sistemit të drejtësisë, atë arsimor dhe të shëndetësisë janë vetëm disa prej gjetjeve që Raporti i Komisionit Evropian për vitin 2020 ka evidentuar. 

 

Stagnimi në progresin e sistemit të drejtësisë, atë arsimor dhe të shëndetësisë janë vetëm disa prej gjetjeve që Raporti i Komisionit Evropian për vitin 2020 ka evidentuar. 

Për këto, Lëvizja Vetëvendosje e fajëson qeverisjen aktuale, e cila sipas tyre e renditi sërish Kosovën në një nga vendet më të pazhvilluara në Ballkanin Perëndimor.