Arbëri

Ambasada Amerikane i dhuron MPB-së mjete mbrojtëse nga COVID-19

 

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka pranua sot një donacion nga Ambasada Amerikanë në Prishtinë.

Ky donacion përmban mjete mbrojtëse nga Covid-19, si maska shumë përdorimesh, dezinfektues dhe dorëza që janë të destinuara për MPB-në dhe tri agjencitë e saja, raporton EO.