Arbëri

Kosova në pritje të takimit të radhës në Bruksel, Asociacionin e quan temë të mbyllur

 

Në pritje të caktimit të datës për takimin e radhës me Serbinë është Qeveria e Kosovës.

Kryeministri Avdullah Hoti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është dashur të takohen më 28 shtator në Bruksel, takim ky i cili është shtyrë për një kohë të pacaktuar.