Arbëri

Zbulohet agjenda e mbledhjes së nesërme të qeverive shqiptare në Tiranë

Zbulohet agjenda e mbledhjes së nesërme të qeverive shqiptare në Tiranë
 

Nesër në Tiranë do të mbajnë një mbledhje të përbashkët qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës, të udhëhequra nga kryeministrat Edi Rama e Avdullah Hoti.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur edhe agjenda e nesërme e dy qeverive.