Arbëri

Inspektorët komunalë i drejtohen Hotit me disa kërkesa

Inspektorët komunalë i drejtohen Hotit me disa kërkesa

Inspektorët komunalë i janë drejtuar Qeverisë me një numër kërkesash bazuar në pakënaqësitë e tyre.

Përmes një letre, ata kanë kërkuar nivelimin e pagave për të gjithë inspektorët komunal. Ata thonë se janë të diskriminuar me pagë dhe benificione të ndryshme.