Arbëri

22 vjet nga rënia e mjekut dhe humanistit Shpëtim Robaj

22 vjet nga rënia e mjekut dhe humanistit Shpëtim Robaj

Sot mbushen 22 vjet qëkur mjeku dhe humanisti Shpëtim Robaj ra në luftë derisa po shkonte për të shëruar plagët e luftëtarëve të lirisë dhe popullatës civile.

Robaj u lind më 15 tetor 1957 në Prizren. Mësimet fillestare i mori në shkollën “Meto Bajraktari” në Prishtinë, ku asokohe ishte shpërngulur familja e tij. Shkollën e mesme e mbaroi në Gjimnazin “Sami Frashëri”. Kreu me sukses edhe Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë.