Arbëri

Zemaj: Kosova më mirë se vendet e rajonit në menaxhim të pandemisë

Zemaj: Kosova më mirë se vendet e rajonit në menaxhim të pandemisë
 

Edhe pse numri i të vdekurve si pasojë e koronavirusit ka arritur në 625, rënia e rasteve të reja kohëve të fundit, sipas ministrit të Shëndetësisë Armend Zemaj, tregon se Kosova është më mirë se vendet e rajonit dhe vende të tjera me sistem të avancuar shëndetësor, sa i përket menaxhimit të pandemisë.

Në një postim në Facebook, Zemaj ka thënë se këtë qëndrim ua ka theksuar edhe donatorëve e partnerëve ndërkombëtarë.