Arbëri

Hoti: Ndërmarrjet publike duhet të kenë menaxhim të mirëfilltë profesional

Hoti: Ndërmarrjet publike duhet të kenë menaxhim të mirëfilltë profesional
 

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi kanë pritur sot përfaqësuesit e Ndërmarrjes Hidroekonomike “Ibër – Lepenc” dhe Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, me të cilët ka biseduar për sfidat me të cilat po përballen këto ndërmarrje, si dhe për aspektet zhvillimore të tyre.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se me këtë rast, Hoti ka theksuar nevojën që të gjitha ndërmarrjet publike në Republikën e Kosovës, e veçanërisht ato me rëndësi strategjike për vendin, duhet të kenë menaxhim të mirëfilltë profesional në funksion të rritjes së performancës, efikasitetit dhe maksimizimit të të hyrave.