Arbëri

Mbledhja e qeverive Shqipëri – Kosovë do të mbahet në Tiranë dhe jo në Shkodër

Mbledhja e qeverive Shqipëri – Kosovë do të mbahet në Tiranë dhe jo në Shkodër

Mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të mbahet në Tiranë dhe jo në Shkodër.

Në një njoftim të Qeverisë së Shqipërisë bëhet e ditur se mbledhja do të zhvillohet më 2 tetor në orën 11:00, në ‘Pallatin e Kongreseve’.