Arbëri

Tri vdekje nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

Tri vdekje nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë
Foto: Koha

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë me dije se gjatë 24 orëve të fundit, tre persona kanë humbur jetën nga koronavirusi, shkruan KOHA.

Sipas njoftimit të IKSHPK-së, një rast është në Spitalin e Gjakovës, një në të Gjakovës dhe një në atë të Gjilanit.