Arbëri

Shtohen fluturimet Zvicër-Kosovë pas heqjes së karantinës

 

Shumë shtetas zviceranë ia kanë mësyrë Kosovës për pushime këtë të diel.

Krejt kjo ka ardhur pas vendimit të Zvicrës që Kosovën ta largojë nga lista e zezë e rrezikut nga koronavirusi dhe pas heqjes së karantinimit për qytetarët që kthehen në shtetin zviceran.