Arbëri

100 pacientë me koronavirus po trajtohen në klinikat e spitalet e Kosovës

100 pacientë me koronavirus po trajtohen në klinikat e spitalet e Kosovës

100 pacientë të konfirmuar me COVID-19 janë të shtrirë në klinikat dhe spitalet e shërbimit spitalor në Kosovë.

Të dhënat zyrtare nga Ministria e Shëndetësisë tregojnë se gjithsej janë duke u trajtuar 182 pacientë në spitale, 4 prej tyre në respiratore, 8 në maskë CPAP dhe 124 në oksigjenoterapi.