Arbëri

Ministri serb i Financave rreth Mini-Schengenit: Me rëndësi që Kosova pranoi të jetë pjesë

Ministri serb i Financave rreth Mini-Schengenit: Me rëndësi që Kosova pranoi të jetë pjesë
Foto: B92

Ministri serb i Financave, Sinisha Mali ka deklaruar se Mini-Schengeni së shpejti do të bëhet realitet i Ballkanit Perërdimor.

Njëkohësisht, ai ka thënë se dobia kryesore e Marrëveshjes së Washingtonit është integrimi i shpejt në tregtinë botërore dhe zhvillimi ekonomik i tërë rajonit.