Arbëri

Të dielën, falas për lexuesit kopja e numrit të parë të KOHËS javore

Në 30-vjetorin e daljes së numrit të parë të KOHËS javore, këtë të diel “Koha Ditore” vjen me temën speciale për zanafillën e KOHËS dhe historikun e saj.

Dhe, përveç gazetës së rregullt me përmbajtje ekskluzive si çdo javë, këtë të diel lexuesit do ta kenë në duar edhe një dhuratë të veçantë – numrin e parë të KOHËS javore.