Arbëri

Grenelli gazetarit boshnjak: Kurrë s’ke qenë më i rëndësishëm se tani

Grenelli gazetarit boshnjak: Kurrë s’ke qenë më i rëndësishëm se tani

I dërguari i presidentit Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell të premten ka polemizuar me gazetarin dhe analistin boshnjak, Jasmin Mujanoviq në kuadër të reagimeve pas propozimit që Ujmani të emërtohet “Liqeni Trump”.

Grenell ka shpërndarë statusin kritikues të Mujanoviqi, duke shkruar: “Kurrë s’ke qenë më i rëndësishëm sesa tani Jasmin”.