Arbëri

Burgim i përjetshëm për ish-policin Shefki Spahiu, familja e viktimës në lot

Pas më shumë se një viti, që nga vrasja e 32-vjeçarit Jetmir Aliaj nga fshati Mushtisht i Suharekës në vendin e tij të punës, Gjykata Themelore e Prizrenit ka shqiptuar dënimin më të lartë për vrasësin e tij.

Ish-pjesëtari i Policisë së Kosovës, Shefki Spahiu, është gjetur fajtor për veprat penale “Vrasje e rëndë” dhe “Manipulim i provave”, për çka është dënuar me burgim të përjetshëm.