Arbëri

Ministri Krasniqi inspekton pompat në Jarinjë, në njërën pronari thotë se u njoftua paraprakisht

Inspektimet për cilësinë e naftës që po i bën ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, bashkë me Inspektoratin e Tregut po dalin të jenë krejt inskenime.

Të enjten, ai ka vazhduar inspektimet në disa pika të derivateve në Mitrovicë të Veriut e njëra prej tyre ishte me licencë të skaduar.