Arbëri

Reshje shiu dhe shkarkime rrufesh në dy ditët e ardhshme në Kosovë

Reshje shiu dhe shkarkime rrufesh në dy ditët e ardhshme në Kosovë

Situatë afërsisht e ngjashme meteorologjike paraqitet gjatë këtyre dy ditëve të parashikimit.

Të premten në fushat termike nuk parashihet ndryshim, por që një sistem i vranësirave të dendura parashihet të krijohet gjatë pjesës së dytë të ditës dhe si rezultat i këtij procesi fizik, pritet të ketë reshje shiu të përcjella me shkarkime rrufesh.