Arbëri

Sot mblidhen pesë komisione parlamentare

Sot mblidhen pesë komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhen 5 komisione parlamentare.

Komisioni për Buxhet dhe Transfere, komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Perona të Pagjetur dhe Peticione, komisioni hetimor parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit COVID-19 si dhe komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport, janë pesë komisionet parlamentare që do të mblidhen sot.