Arbëri

KFOR-i stërvitet për kontrollimin e turmave dhe trazirave

KFOR-i hungarez sot ka mbajtur një stërvitje për kontrollimin e turmave dhe trazirave, ka bërë të ditur KFOR-i përmes një postimi në Facebook.

 

KFOR-i hungarez sot ka mbajtur një stërvitje për kontrollimin e turmave dhe trazirave, ka bërë të ditur KFOR-i përmes një postimi në Facebook.

KFOR-i shkruan se janë të përkushtuar që të kontribuojnë në një mjedis të sigurt për të gjitha komunitetet në Kosovë, transmeton KOHA.