Arbëri

Prokuroria e Specializuar akuzon OVL të UÇK-së për “minim të drejtësisë”

Prokuroria e Specializuar akuzon OVL të UÇK-së për “minim të drejtësisë”

Zyra e Prokurorisë së Specializuar përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se do të hetohen dhe ndiqen penalisht individët që publikojnë identitetit e personave që thirren para gjykatës.

Derisa ka akuzuar Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së për përfshirje në aktivitete që kanë për qëllim të minojnë administrimin në mënyrën e duhur të drejtësisë, transmeton KOHA.