Arbëri

Dërgohen për votim tre emra për Avokat të Popullit

Dërgohen për votim tre emra për Avokat të Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore për Persona të Pagjetur dhe Peticione me pesë vota për raportin e panelit përzgjedhës për shqyrtimin e aplikacioneve, intervistim dhe listën e ngushtë të kandidatëve për Avokat të Popullit.

Emrat e tre kandidatëve që u dërguan për votim në seancë janë Edona Hajullahu, Naim Qelaj, Xhavit Shala.