Arbëri

Zemaj: Ditët në vijim do ta kemi Spitalin për COVID-19 me 500 shtretër

Zemaj: Ditët në vijim do ta kemi Spitalin për COVID-19 me 500 shtretër
Foto: Ilustrim

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se ditët në vijim do të jetë gati “Spitali për COVID-19” me 500 shtretër, në Prishtinë.

Ai shton se po komunikojnë me OBSH-në lidhur me sigurimin e vaksinës anti-COVID, ndërkaq ka përmendur kërkesat e bizneseve dhe mos votimin e Projektigjit për Rimëkëmbje Ekonomike në Kuvendin e Kosovës.