Arbëri

Pensionistët do të njoftohen në tetor nëse do t’u duhet të paraqiten për konfirmim

Pensionistët do të njoftohen në tetor nëse do t’u duhet të paraqiten për konfirmim
 

Për shkak të gjendjes pandemike në Kosovë, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale e kishte shtyrë afatin deri më 30 shtator për pensionistët që të paraqiteshin në Zyrën e Pensioneve.

Izet Shala nga kjo ministri ka thënë për KOHËN se në fillim të muajit të ardhshëm do të nxirret një vendim i ri për pensionistët, bazuar edhe nga situata me COVID-19.