Arbëri

832 milionë euro është hendeku në mes të hyrave e shpenzimeve

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Rekord i zi është thyer në Kosovë me hendekun ndërmjet të hyrave buxhetore dhe shpenzimeve që realizohen brenda një viti. Ai është saktësisht 831.9 milionë euro, shumë kjo që është sa katërfishi i vitit paraprak.

E dhëna ndodhet në Kornizën Afatmesme të Shpenzimeve (KASH) referuar periudhës 2021-2023, një kopje të së cilës e ka siguruar KOHA të premten.