Arbëri

Shteti pagoi deri në 11 mijë e 748 euro për një aviobiletë

Shteti pagoi deri në 11 mijë e 748 euro për një aviobiletë

Çmime që fluturojnë janë aplikuar në dy vjetët e fundit për “fluturimin” e përfaqësuesve shtetërorë në vizita jashtë vendit. Me para të shtetit është paguar deri në 11,748.09 euro për vetëm një aviobiletë.

Bileta në këtë lartësi është nxjerrë për llogari të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe i përket 9 janarit të sivjetmë. Atëkohë ministër ishte Behgjet Pacolli. Ai nuk ka treguar nëse bileta ishte prerë për të. Ndërkaq, në arkivin e lajmeve të Ministrisë nuk ka ndonjë vizitë të tij apo të ndonjë zyrtari tjetër, që figuron të jetë realizuar në këtë datë.