Arbëri

GLPS-ja thotë se institucionet kanë dështuar të shqiptojnë dënime plotësuese në veprat korruptive

GLPS-ja thotë se institucionet kanë dështuar të shqiptojnë dënime plotësuese në veprat korruptive

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizoi sot Konferencën për Media mbi temën “Si dështuan institucionet në shqiptimin e dënimeve plotësuese për veprat penale të korrupsionit” e mbajtur në Prishtinë.

Në këtë konferencë, platforma “Drejtësia Sot” shpalosi të gjeturat e analizës të titulluar “Veprat penale të korrupsionit – mungesa e dënimeve plotësuese”.