Arbëri

Klubi i Prodhuesve me anë të një rezolute kërkon që ky sektor të shpallet me rëndësi nacionale

Klubi i Prodhuesve me anë të një rezolute kërkon që ky sektor të shpallet me rëndësi nacionale

Klubi i Prodhuesve përmes një komunikate për media bën të ditur se në një takim me kryetaren e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka paraqitur Rezolutën e Prodhimit përmes së cilës kërkon që industria e prodhimit të shpallet sektor i rëndësisë nacionale.

“Klubi kërkon nga Kuvendi dhe Qeveria e Kosovës që të përkrahë ndërmarrjet prodhuese, me qëllim të rritjes së kapaciteteve të tyre. Po ashtu, kërkon nga Kuvendi dhe Qeveria e Kosovës që rimëkëmbjen ekonomike të vendit ta bazojnë në fuqizimin e industrisë së prodhimit, si zgjidhjen e vetme për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik”, thuhet në komunikatë.