Arbëri

Leku zhvlerësohet ndaj monedhave të huaja

Leku zhvlerësohet ndaj monedhave të huaja

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të mërkurën leku u zhvlerësua ndaj monedhave të huaja ndryshe nga një ditë më parë, ku forcoj pozitat kundrejt valutave.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, dollari amerikan këmbehet me 104.64 lekë ose 0.17 lekë më shumë se ditën e martë. Monedha europiane u forcua me 0.05 lekë dhe këmbehet sot me 124.13 lekë.