Arbëri

Abrashi, Veliu dhe Qalaj nënshkruajnë premtimin rreth rrezikut në trafik

Abrashi, Veliu dhe Qalaj nënshkruajnë premtimin rreth rrezikut në trafik

Ministri i Brendshëm, Agim Veliu, ai i Infrastrukturës, Arban Abrashi dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, përmes nënshkrimeve, të mërkurën, janë zotuar për përçim mesazhi te opinioni për rrezikun në trafik.

Si ka thënë Abrashi para vënies së firmës tek ky zotim, viti i ri shkollor, që ka nisur këtë javë, nënkupton më shumë aktivitet edhe në transportin rrugor të vendit.