Arbëri

Në spitalet në Kosovë po trajtohen 222 pacientë me COVID-19

Në spitalet në Kosovë po trajtohen 222 pacientë me COVID-19

314 persona janë duke u trajtuar në spitalet e Kosovës ndërkaq prej tyre 222 pacientë me COVID-19.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë, pesë persona janë në respirator, 21 janë duke u trajtuar me CPAP maskë dhe 199 janë me oksigjenoterapi.