Arbëri

Shqipëria e gatshme ta ndihmojë Kosovën gjatë reformës së sistemit të drejtësisë

Shqipëria e gatshme ta ndihmojë Kosovën gjatë reformës së sistemit të drejtësisë
 

Ministri i Drejtësisë, Selim Selim është takuar me homologen e tij, ministren Etilda Gjonaj, në Shqipëri, me të cilën diskutuan për bashkëpunimin bilateral në fushën e drejtësisë mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Gjonaj shprehu gatishmërinë që përmes ekspertëve të Republikës së Shqipërisë të ndihmohet Kosova gjatë reformës së sistemit të drejtësisë.