Arbëri

Zyrtarisht ende s’ka nisur asnjë hetim për dosjet në OVL të UÇK-së

Në shumë vende janë shpërndarë dokumentet, të cilat një person ende i paidentifikuar i kishte dërguar në Organizatën e Veteranëve dhe Luftëtarëve të UÇK-së.

Videot janë publikuar nga nënkryetari i kësaj organizate, Nasim Haradinaj.