Arbëri

Ministri serb i Mbrojtjes paralajmëron bisedime të vështira në Uashington

Ministri serb i Mbrojtjes paralajmëron bisedime të vështira në Uashington
Foto: Rel
 

Bisedimet e ardhshme ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit në Uashington, do të jenë shumë të vështira, ka thënë ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vullin në programin e mëngjesit të Televizionit "Pink".

Takimi ndërmjet presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, dhe kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, është paraparë të mbahet në Uashington më 4 shtator.