Arbëri

MPJ-ja pagoi jashtëligjshëm mijëra euro për familjaren e një diplomati në Gjermani

 

Mijëra euro ka paguar jashtëligjshëm Ministria e Jashtme për diplomatin të cilin nuk e kishte pajisur me policë të sigurimit shëndetësor dhe në emër të rinovimit të objektit ku banonte me qira.

Konsullata e Kosovës në Frankfurt vitin e kaluar është detyruar të paguajë 32 mijë e 564 euro për shërbime spitalore për familjaren e zëvendëskonsullit Sadik Makolli.