Arbëri

Dështimi për t’u votuar projektligji për rimëkëmbje ekonomike vlerësohet negativ për Kosovën

Kryetari i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka, ka thënë se është veprim me pasoja negative mosvotimi i projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike.

Ai ka deklaruar se bizneset po ballafaqohen me shumë vështirësi dhe, sipas tij, këtë deputetët nuk po e kanë parasysh.