Arbëri

Kryeministri sërish i pakënaqur, kësaj here vetëm me inspektorët

Kryeministri sërish i pakënaqur, kësaj here vetëm me inspektorët

Kryeministri Avdullah Hoti, "është ankuar" se disa inspektorë po tregohen seleksionues gjatë monitorimit nëse po respektohen masat e Qeverisë dhe ekspertëve shëndetësorë për mospërhapjen e koronavirusit.

Hoti përmes një postimi në Facebook, ka thënë se kjo nuk do të tolerohet. Në fakt, kjo është hera e dytë që Hoti ankohet për një gjë të tillë. Para tri javësh ishte ankuar për Polici dhe për Inspektorat se nuk po i përfillin urdhrat e Qeverisë.