Arbëri

Komisioni për Siguri kërkon mobilizim lidhur me çështjen në Karaçevë

Komisioni për Siguri kërkon mobilizim lidhur me çështjen në Karaçevë

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes është mbledhur dhe diskutoi lidhur me situatën e sigurisë. Kanë kërkuar mobilizim nga të gjitha partitë parlamentare për situatën në Karaçevë.

Deputetët, anëtarë të këtij komisioni, kanë shprehur kritikat lidhur me rastin që ndodhi në Karaçevë, ku para disa ditësh u fut xhandarmëria serbe. Kanë pasur kritika edhe për ministrin e Punëve të Brendshme, Agim Veliun, për të cilin thanë se s’i është përgjigjur thirrjeve për të raportuar.