Arbëri

Zemaj i kërkon Hotit pagesë shtesë mujore për mantelbardhët deri në fund të pandemisë

Zemaj i kërkon Hotit pagesë shtesë mujore për mantelbardhët deri në fund të pandemisë
 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, i ka kërkuar kryeministri Avdullah Hoti, që deri në fund të pandemisë, të ndajë pagesa shtesë në muaj për punëtorët shëndetësorë.

Sipas tij, këtë kërkesë ia ka bërë sot dhe ka hasur në mirëkuptimin e tij.