Arbëri

Kryeministri Hoti kritikohet nga opozita pas hyrjes së xhandarmërisë serbe në Karaqevë

Hyrja e xhandarmërisë serbe të premten në Karaçevë të Kamenicës, ka shkaktuar pasiguri, por edhe konfuzitet te banorët e kësaj ane.

Ndonëse me një komunikatë për medie, KFOR-i tha të ketë qenë një patrullim i sinkronizuar mes tyre e Forcave të Armatosura Serbe, e që bëhet që nga viti 2008, Kryeministri i Kosovës dhe ministrat e tij patën qëndrime të kundërta me njëri-tjetrin.