Arbëri

Caktohet data e seancës gjyqësore pas padisë së FSP-PTK ndaj Z-Mobile

Caktohet data e seancës gjyqësore pas padisë së FSP-PTK ndaj Z-Mobile

Federata Sindikale e Pavarur të PTK-së (FSP-PTK) përmes një postimi në Facebook ka konfirmuar se Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar për 10 gusht seancën për padinë që kjo sindikatë ka bërë ndaj Z-Mobile.

Muajin e kaluar Sindikata e punëtorëve kishte dorëzuar padinë në Gjykatën Themelore ndaj Z-Mobile, përmes së cilës kërkon që të vërtetohet pavlefshmëria e kontratës dhe njëkohësisht është kërkuar që të vendoset masa e sigurisë, transmeton KOHA.