Arbëri

Caktohen zyrtarët për mbrojtje ligjore të të akuzuarve nga Specialja, mësohen edhe pagat e tyre

Foto: Alban Bujari/Koha Ditore
 

Me një vendim që ka nxjerrë Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, në divizionin për mbrojtje ligjore të të akuzuarve të Gjykatës Speciale, janë caktuar si zyrtarë; Musë Gjergjaj, Dhurata Selimi, Erza Zeqiri dhe Pashk Bibaj.

Kontrata e tyre zgjatë deri më 31 dhjetor 2020, e secili nga ta do të paguhet nga 480 euro.