Arbëri

Zemaj për paralajmërimin e Serbisë për laborator në Mitrovicë: Për këtë duhet pyetur Qeveria

Gjatë ditës së sotme, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka vizituar spitalin e Ferizajt, ku po trajtohen disa pacientë me COVID-19.

Ka folur për riorganizmin dhe shtimin e kapaciteteve në këtë spital, por jo edhe për paralajmërimin e Serbisë se do të hapë një laborator për kryerjen e testeve PCR të COVID-19, raporton KOHA.