Arbëri

Sindikalistët e shëndetësisë i bëjnë thirrje kryeministrit të mos bëjë diskriminime

Sindikalistët e shëndetësisë i bëjnë thirrje kryeministrit të mos bëjë diskriminime

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës i është drejtuar me një letër kryeministrit, Avdullah Hoti, të cilit i është kërkuar që në shtesa prej 300 euro të përfshihen të gjithë punëtorët shëndetësorë në sektorin publik, jo vetëm mjekët e infermierët.

Nga FSSHK-ja është thënë që të mos bëhen diskriminime, pasi çdo diskriminim mund të përdoret si shkas për të reaguar me gjitha mjetet juridike dhe sindikale.