Arbëri

Zemaj anulon vendimin e djeshëm për rregullimin e çmimit të barnave

Zemaj anulon vendimin e djeshëm për rregullimin e çmimit të barnave

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka anuluar vendimin e së martës me të cilin kishte shfuqizuar Udhëzimin Administrativ për rregullimin e çmimeve të barnave.

Pas një takimi me përfaqësues të Odës së Farmacistëve të Kosovës, të Shoqatës Farmaceutike të Kosovës, të Shoqatës së Distributorëve Farmaceutikë të Kosovës dhe zyrtarë të tjera nga komuniteti farmaceutik, Zemaj ka vendosur t’i kthehet udhëzimit administrativ të vjetër duke obliguar Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Shëndetësisë që të ndërmarrë veprime për plotësim-ndryshimin e tij.