Arbëri

Familja e të ndjerit tash e 12 ditë në pritje të rezultatit për COVID-19

Jeton Rashkaj nga Krusha e Vogël e Prizrenit ka varrosur babanë e tij me procedura të njëjta sikur në rastet kur bëhet fjalë për të infektuar me koronavirus.

Familjes i është thënë se ai ishte vetëm i dyshuar për COVID-19 dhe ishte testuar.