Arbëri

Të premten pritet të bëhet shqyrtimi i parë i projektligjit për luftimin e COVID-19

Të premten pritet të bëhet shqyrtimi i parë i projektligjit për luftimin e COVID-19

Të premten e 7 gushtit, Kuvendi i Kosovës pritet të bëjë shqyrtimin e parë të projektligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në Kosovë.

Kuvendi ka njoftuar se pas mbledhjes virtuale të Kryesisë është vendosur që të premten të vazhdohet me fillim nga ora 10:30 me pikat e mbetura nga seancat e kaluara, përkatësisht votimin e propozim-rezolutave dhe rekomandimeve, ndërsa në orën 11:00 do të mblidhet në seancë të re.