Arbëri

Ambasadori italian u bën thirrje qytetarëve të Kosovës të marrin mësim nga Italia

Ambasadori italian u bën thirrje qytetarëve të Kosovës të marrin mësim nga Italia

Ambasadori italian në Kosovë, Nicola Orlando, u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të zbatojnë masat për luftimin e pandemisë COVID-19 dhe të marrin mësim nga rasti i Italisë.

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se derisa koronavirusi po përhapet me shpejtësi në Kosovë, një pjesë e konsiderueshme e qytetarëve po e mohojnë virusin apo po e shohin të parrezikshëm.